Detectiemethoden van Moorman Totaal Techniek in Hoofddorp

Lekkages zijn vaak met het blote oog niet of nauwelijks waar te nemen, omdat ze te klein zijn of verstopt zitten onder de vloer of in een muur van uw woning. Als lekdetectiebedrijf maakt Moorman Totaal Techniek daarom gebruik van verschillende, geavanceerde detectiemethoden voor het schadevrij opsporen van de oorsprong en de aard van ieder lek. Dankzij onze apparatuur is het niet nodig om te hakken en breken en zijn daarom ook herstelwerkzaamheden onnodig. Wij vinden gegarandeerd elk lek! Woont u in Hoofddorp of in de omgeving van Hoofddorp? Maak dan snel een afspraak met ons.

Belangrijke detectiemethoden

Iedere lekkage is uniek en vereist een andere aanpak. Vaak wordt er daarom een combinatie gemaakt van bepaalde detectiemethoden. Onze expert zal beslissen welke detectiemethoden er in uw situatie zullen worden ingezet.

Camera inspectie
Bij camera inspectie wordt een kleine camera met wendbare kop gebuikt in leidingen of bij lekkages op moeilijk bereikbare plaatsen. De camera zendt beelden uit naar een beeldscherm en maakt foto’s van de lekkage.

Thermografie
Thermografie of infrarood maakt warmtebeelden met behulp van een infraroodcamera. Hierdoor wordt warm of koud water buiten een leiding zichtbaar zonder te hoeven hakken of breken.

Rookdetectie
Bij de rookproef wordt rook in leidingen en rioolbuizen of onder dakbedekking geblazen. Waar de rook ontsnapt en zichtbaar wordt, bevindt zich een lek.