Lekkage opsporen in Hoofddorp

Het opsporen van een lekkage is meestal lastiger dan het lijkt. Als u symptomen van lekkage herkent, bijvoorbeeld vochtplekken, loslatend behang of schimmels op vreemde plaatsen in uw woning, kan de speurtocht beginnen. De oorsprong van het lek bevindt zich echter zelden op de plaats waar u de symptomen ziet. Dit is simpelweg de zwakste plek in de constructie, waar het water zich een weg naar buiten heeft gebaand.

Het lek bevindt zich meestal dieper in de leiding, die netjes zit weggewerkt onder de vloer of achter een muur. Hoe vindt u de juiste locatie? Moet u hiervoor uw woning openbreken? Nee! U hoeft in Hoofddorp of omgeving alleen maar contact op te nemen met Moorman Totaal Techniek. Lekkage opsporen is voor onze vakmannen dagelijkse koek. We beroepen ons op onze speciale detectiemethoden, waarmee we schadevrij elk lek kunnen vinden.

Onze werkwijze

Als u wilt dat wij lekkage opsporen in uw woning, komen we naar u toe om de situatie te inspecteren. Elk lek is anders, daarom beslissen we pas als we uw woning hebben gezien welke detectiemethoden we inzetten. Ook het gebruiken van verschillende apparatuur is niet ongewoon, zo brengen we de lekkage het duidelijkst in kaart. Wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Of kunnen wij lekkage opsporen bij u in Hoofddorp? Maak dan een afspraak.